To je to što me zanima!

'Mama popravit ćemo!' Curice bijelu kuhinju obojile u crveno

Ella (3) i Lincoln (2) crvenom tintom uneredile su sve do tad bijele kuhinjske ormariće do kojih su mogle doći dok je Tiffany radila za kompjutorom nesvjesna kako se djevojčice zabavljaju
Vidi originalni članak

Amerikanka Tiffany Mickolio mobitelom je zabilježila urnebesni trenutak kada je otkrila da su njezine dvije kćerkice 'renovirale' kuhinju i to netom prije nego su u njihov dom na Floridi trebali stići potencijalni kupci kako bi pregledali nekretninu. 

Ella (3) i Lincoln (2) crvenom tintom uneredile su sve do tad bijele kuhinjske ormariće do kojih su mogle doći dok je Tiffany radila za kompjutorom nesvjesna kako se djevojčice zabavljaju. 

- Prilično sam sigurna da mi je srce moglo iskočiti iz grudi - napisala je uz video koji je objavila na Twitteru. 

Tiffany prvo kamerom obilazi cijelu scenu u kuhinji dok djevojčice nevino stoje pokraj i promatraju. Jedna od njih pokušava obrisati nered nakon što je primijetila da je mama jako ljuta, no njezina joj sestrica govori da to ne radi. 

Tiffany ih zatim pita zašto su odlučile prebojati kuhinju, a djevojčice u glas odgovaraju: 'Zato što ju sada možemo popraviti!'. 

- Agentima na prodaju kuće poslala sam snimku kako bi znali što se dogodilo, u slučaju da ne uspijem sve očistiti. Dobro su se nasmijali - kazala je Tiffany. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • onedollar1 18.02.2018.

    Meni je sestra uzela kamen i nacrtala kućicu i drvo na novom autu ,pa nisam stavila na društvenu mrežu

  • umjereni pacifist 15.02.2018.

    koliko dugo mama nije izvadila glavu iz računala kad su djeca uspjela renovirati kuhinju.

  • 14.02.2018.

    kad malene narastu, onda će one biti na kompjuteru a mama će bojati ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare