To je to što me zanima!

Mama zna najbolje: Evo kako bi žena riješila neugodni intervju

BBC-jev intervju u kojem profesora Roberta Kellyja prekidaju njegova djeca je u kratkom vremenu postao toliko popularan da su komičari već počeli raditi i parodije...
Vidi originalni članak

Simpatični intervju u kojem su profesora Roberta Kellyja prekinula njegova djeca je viralni hit o kojem ovih dana bruje svi mediji. Komičarski duo Jono i Ben su odlučili napraviti parodiju i pokazati kako bi se u istoj situaciji snašla jedna žena.

Parodija s majkom prikazuje ženu kao smirenu i jako sposobnu. Žena istovremeno profesionalno daje intervju i rješava sve probleme koji sežu od djece koja su ušetala u njezinu radnu sobu do deaktivacije bombe da bi na kraju u sobu ušao i muž koji traži svoju drugu čarapu.

Pogledajte video:

Originalni video je u kratkom vremenu osvojio ljude diljem svijeta, a dvoje djece koje je "ukralo tatinih pet minuta" u trenutku ozbiljnog intervjua na temu opoziva južnokorejske predsjednice Park Geun-Hye su postali prava internetska senzacija.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kashmir 19.03.2017.

    Hahahahahahaha da daaa kad izvadi pečenog piceka najjača je!

  • Fenix7 19.03.2017.

    Jedino ovo s mobilnom WC školjkom nije logično, ali činjenica je da žene otprilike na ovaj način funkcioniraju. Dobra je! :))

  • 18.03.2017.

    dosadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare