To je to što me zanima!

Mama zna najbolje: Preko neta sinu (31) traži ženu

Colby nema ništa protiv majčine ideje jer zna da ona želi sve najbolje za njega. Geri smatra kako bi svi trebali pomoći djeci u pronalasku partnera
Vidi originalni članak

Geri Brin iz SAD-a pronašla je kreativno rješenje kako bi pronašla idealnu snahu. Pokrenula je internetsku stranicu na kojoj 'reklamira' vrline svog sina Colbyja (31) te poziva zainteresirane djevojke da joj se jave. Colby nema ništa protiv majčine ideje jer zna da ona želi sve najbolje za njega. Geri smatra kako bi svi roditelji trebali pomoći djeci u pronalasku idealnog partnera, a planira otvoriti i agenciju koja bi pomogla drugima da pronađu srodnu dušu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • blonda 19.07.2010.

    da nisam vidila slike (i odkud su ljudi), rekla bi da je ziher riječ o mom bivšem. S naglaskom na \"bivšem\".

  • BIO KOCKA 19.07.2010.

    Oboje bolesni....

  • ona009 19.07.2010.

    Hm....pa s kim ce ona biti sa sinom ili mamom??....ne kuzim ljude....kak mogu birat nekom nesto..dobro-ok je kad se roditelj brine i zeli sve najbolje za svije dijete...ali ako ce on izabrat tj ono sto mu pase itd...mada se to druga ne svidjelo a njemu da...ipak on ce sa tom osobom provodit vrijeme itd...Evo kod mene susjeda-mama je birala kcerkici muza-decka kak god...i ona se na kraju udala....nije birala ona nego mama njezina...i kaj da covjek kaze na to...pa da su se moju upleli u biranje mog patnera i sl...mislim da bi bili na grani....jer kad je previse onda je previse....niko ne zna sta je za nekog dobro a sta nije...savjet ne skodi ali da se mijesas to je vec drugo...pustite da covjek zivi da i sam izabere...i ako pogrijesi..nema veze...covjek se rodio da grijesi a ne da mu sve ide po spagi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare