To je to što me zanima!

Maškare vladaju na Klokanici: Pošaljite nam slike mališana!

Šaljite nam slike svojih maskiranih mališana jer i na Klokanici slijedećih dana vladaju maškare! Uključite se jer najbolje maske nagrađujemo vrijednim nagradama
Vidi originalni članak

Mališani obožavaju maske i karnevalsko ludovanje! Vrijeme je to kad se mogu pretvoriti u svoj najdraži lik iz crtića, preuzeti ulogu policajca ili balerine i uživati u sitnim nestašlucima! Izaberite masku zajedno s djetetom, nabavite potrebne rekvizite, ili još bolje, izradite ih kod kuće i budite i vi dio Maskenbala na Klokanici, jer za vas smo pripremili vrijedne nagrade!

Pošaljite nam sliku vaših maskiranih mališana i osvojite vrijedne nagrade!

Kada se klinci obuku u svoje kostime ili stave maske, recite im da zauzmu pozu, fotografirajte ih i njihovu sliku postavite na portal Klokanica.hr. Od 25. veljače do 5. ožujka možete ostaviti fotografiju svog djeteta, a od 5. do 11. ožujka traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija (više o izboru pročitajte u članku 6 u Pravilima natječaja). Imena deset dobitnika objavit ćemo 12. ožujka i dvoje s najvećim ukupnim brojem bodova osvaja profesionalno fotografiranje djeteta i izradu odabrane fotografije na slikarsko platno! Još osam natjecatelja dobiva utješnu nagradu - jedan od paketa pod imenom Maštuljci, koji sadrži masku i prigodnu knjižicu za bojenje i igru.

Stvorite lijepe uspomene uz Maskenbal na Klokanici! Sretno svima!

O nagradama

Glavna nagrada (2x) :
- Profesionalno fotografiranje djece i obitelji

Potaknuta svojom djecom, fotografkinja Ksenija Pučak specijalizirala se za portretiranje novorođenih beba, djece, trudnica, parova i obitelji. Njezin privatni foto session zapravo je prilika za igru i ludiranje u namjeri da se sve to i zabilježi fotoaparatom. Termin se obično dogovara između 11 i 15 sati, kako bi se uhvatilo što više danjeg svijetla, a usluga uključuje dolazak na kućnu adresu ili drugo mjesto po dogovoru, fotografiranje u trajanju od dva do tri i pol sata te obradu i pripremu 50 do 80 fotografija za ispis. Više info o samoj usluzi potražite ovdje.

- Izrada odabrane fotografije na slikarsko platno 50x50 cm
Portrait Shop
je prvi studio u Hrvatskoj koji vaše najdraže fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela. Fotografije vas ili vaših klinaca printaju se na kvalitetno slikarsko platno u izvornom obliku ili obrađene u različitim stilovima (akcent, che, graffiti, retro i warhol). Drveni okviri na koje se postavljaju platna identični su onima koje koriste slikari i garantiraju dugovječnost gotovih slika. Primjere i cijene potražite na web stranici, a novosti pratite na facebook profilu Portrait Shop.

Utješna nagrada (8x):
- Maštoviti tuljci za djevojčice i dječake

MAŠToviti TULJCI
 u izdanju Mozaika knjiga, iznenadit će i razveseliti vaše dijete. U njima će, osim zabavne knjižice, naći i posebne dodatke koji će mu pomoći da se preruši u tren oka – djevojčica u kraljevnu ili balerinu, a dječak u policajca ili gusara. Potražite Maštuljke u knjižarama i trgovačkim centrima te u Internet Supershopu Mondo!

Neka i vas uhvati dašak karnevalskog veselja! Uključite se ovdje!

Idi na 24sata