Obavijesti

Viral

Maškare vladaju na Klokanici: Pošaljite nam slike mališana!

Maškare vladaju na Klokanici: Pošaljite nam slike mališana!
7

Šaljite nam slike svojih maskiranih mališana jer i na Klokanici slijedećih dana vladaju maškare! Uključite se jer najbolje maske nagrađujemo vrijednim nagradama

Mališani obožavaju maske i karnevalsko ludovanje! Vrijeme je to kad se mogu pretvoriti u svoj najdraži lik iz crtića, preuzeti ulogu policajca ili balerine i uživati u sitnim nestašlucima! Izaberite masku zajedno s djetetom, nabavite potrebne rekvizite, ili još bolje, izradite ih kod kuće i budite i vi dio Maskenbala na Klokanici, jer za vas smo pripremili vrijedne nagrade!

Pošaljite nam sliku vaših maskiranih mališana i osvojite vrijedne nagrade!

Kada se klinci obuku u svoje kostime ili stave maske, recite im da zauzmu pozu, fotografirajte ih i njihovu sliku postavite na portal Klokanica.hr. Od 25. veljače do 5. ožujka možete ostaviti fotografiju svog djeteta, a od 5. do 11. ožujka traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija (više o izboru pročitajte u članku 6 u Pravilima natječaja). Imena deset dobitnika objavit ćemo 12. ožujka i dvoje s najvećim ukupnim brojem bodova osvaja profesionalno fotografiranje djeteta i izradu odabrane fotografije na slikarsko platno! Još osam natjecatelja dobiva utješnu nagradu - jedan od paketa pod imenom Maštuljci, koji sadrži masku i prigodnu knjižicu za bojenje i igru.

Stvorite lijepe uspomene uz Maskenbal na Klokanici! Sretno svima!

O nagradama

Glavna nagrada (2x) :
- Profesionalno fotografiranje djece i obitelji

Potaknuta svojom djecom, fotografkinja Ksenija Pučak specijalizirala se za portretiranje novorođenih beba, djece, trudnica, parova i obitelji. Njezin privatni foto session zapravo je prilika za igru i ludiranje u namjeri da se sve to i zabilježi fotoaparatom. Termin se obično dogovara između 11 i 15 sati, kako bi se uhvatilo što više danjeg svijetla, a usluga uključuje dolazak na kućnu adresu ili drugo mjesto po dogovoru, fotografiranje u trajanju od dva do tri i pol sata te obradu i pripremu 50 do 80 fotografija za ispis. Više info o samoj usluzi potražite ovdje.

- Izrada odabrane fotografije na slikarsko platno 50x50 cm
Portrait Shop
je prvi studio u Hrvatskoj koji vaše najdraže fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela. Fotografije vas ili vaših klinaca printaju se na kvalitetno slikarsko platno u izvornom obliku ili obrađene u različitim stilovima (akcent, che, graffiti, retro i warhol). Drveni okviri na koje se postavljaju platna identični su onima koje koriste slikari i garantiraju dugovječnost gotovih slika. Primjere i cijene potražite na web stranici, a novosti pratite na facebook profilu Portrait Shop.

Utješna nagrada (8x):
- Maštoviti tuljci za djevojčice i dječake

MAŠToviti TULJCI
 u izdanju Mozaika knjiga, iznenadit će i razveseliti vaše dijete. U njima će, osim zabavne knjižice, naći i posebne dodatke koji će mu pomoći da se preruši u tren oka – djevojčica u kraljevnu ili balerinu, a dječak u policajca ili gusara. Potražite Maštuljke u knjižarama i trgovačkim centrima te u Internet Supershopu Mondo!

Neka i vas uhvati dašak karnevalskog veselja! Uključite se ovdje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.