To je to što me zanima!

Mir za susjede: Zatvorili ženu koja se glasno seksa

Susjedi Caroline Cartwright (47) konačno su se naspavali. Britanka, koja se preglasno seksa, prekršila je sudsku zabranu i završila u zatvoru
Vidi originalni članak

U samo deset dana Caroline Cartwright (47) prekršila je tri puta sudsku zabranu da se glasno seksa. Ostat će u zatvoru do petog lipnja. Sudac iz Sunderlanda odredio joj je četverogodišnju kaznu prema kojoj nigdje u Engleskoj ne smije "proizvoditi pretjeranu buku" ili ide u zatvor. Međutim, susjedi su se i dalje žalili na glasno stenjanje, vrištanje i udaranje kreveta u zid. Priveli su je. Sucu je samo potvrdila svoje ime, godine i adresu te se izjasnila kako nije kriva. Izabrala je suđenje pred porotom pa će se slučaj preseliti na sud u Newcastleu. Njezin odvjetnik Peter Lothian tražio je suca da joj odredi jamčevinu, ali je ovaj to odbio. Caroline je kažnjena jer je preglasno vodila ljubav sa suprugom Paulom. Čak ni polugluha susjeda Margery Ball nije dobro spavala dvije godine, koliko i par živi tamo. Policija je intervenirala nekoliko desetaka puta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • toya 29.04.2009.

    Zatvorila bi ja nju i na duže.Nebi joj sex više ni pao na pamet.Kakva glupost da još izjavi da se ona drugačije nemože...Ma daj molim te...Kaj cijelo susjedstvo skupa sa djecom mora trpit takva bolesna sranj..?Zamislite samo da se svi ljudi tako sexsaju...pa šta bi to bilo.

  • nix_zgd 28.04.2009.

    tak i treba...preseravanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare