To je to što me zanima!

Misice se pomlatile zbog snagatora koji je pobjegao

Miss Manchestera Sara Beverly Jones (24) pokazivala je po klubu ljubavne poruke koje je dobila od snagatora, dečka Miss Engleske
Vidi originalni članak

Dvije engleske Missice pomlatile su u noćnom klubu zbog televizijske zvijezde, snagatora Davida McIntosha (23). Miss Engleske Rachel Christie (21) i Miss Manchestera Sara Beverly Jones (24) bile su u četvrtak na porno-tematskoj zabavi u klubu Mansion u Manchesteru. Rachel, odjevena u anđela, navodno je izgubila strpljenje nakon što je 'neandertalka' Sara po klubu počela pokazivati ljubavne poruke koje joj je slao Rachelin dečko snagator, kojeg inače zovu Tornado. Misica Rachel zviznula je šakom u lice.
- Tornado je odjednom nestao. Sara je od udarca pala na pod. Uskoro su obje djevojke otišle, a Sara je pozvala policiju - rekao je jedan od svjedoka iz kluba za The Sun. Sara je odmah na Twitteru objavila da joj je noć bila loša i da je napadnuta, dok Rachelin odvjetnik kaže da je ona reagirala u samoobrani te da ide na natjecanje za Miss svijeta u Afriku. Opasni Tornado mudro je i dalje šutio, a policija je tek priopćila da je 24-godišnja djevojka završila na hitnoj zbog lakših ozljeda lica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • webasto 09.11.2009.

    vidi ovu plavu kak se kurči a ima 20kg i s posteljom...

  • gaddy 05.11.2009.

    peguy perverznjaku , to je dio lakta i plavo je rukav :PPP

  • peguy7 05.11.2009.

    ..lose..odrezana ova treca slika..ova pored izgleda ima ful opremu..=))..

Komentiraj...
Vidi sve komentare