To je to što me zanima!

Mišo Kovač unplugged: Bez mikrofona je zapjevao na sudu

Imamo još jedan dokaz da i zagrebački gradonačelnik voli stoku sitnog zu.. pardon, pse, mačke, hrčke, papige i ostale kućne ljubimce. Pogledajte o čemu je to riječ
Vidi originalni članak

Imamo još jedan dokaz da i zagrebački gradonačelnik voli stoku sitnog zu... pardon, pse, mačke, hrčke, papige i ostale kućne ljubimce. Naime, u subotu je u njegovoj suorganizaciji održan prvi masovni blagoslov kućnih ljubimaca.

Mate Mišo Kovač propjevao, ali na sudu

Nakon što je već dva puta otkazao koncert na Županijskom sudu, hrvatski šlager pjevač Mate Mišo Kovač konačno je propjevao kao svjedok obrane na suđenju bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Fimi Media. 

Malo ga je tko, doduše, uspio čuti jer kralj estrade ovoga puta NIJE upalio mikrofon!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Mima Šiš 02.05.2013.

    Bojim se samo da Ciganović ne bi stao na rajsneglu , bude se ispuhao kao balon

  • matija gubec 55 02.05.2013.

    Naši sudovi najlakše bi im bilo zatvoriti MIŠU KOVAĆA -a jadnom SANADERU se klanjaju i skidaju mu kapu za njegov lopovluk

  • Mima Šiš 02.05.2013.

    Mišo je legenda. I kao takvog treba da ga pamtimo. On je bolestan, na teškim lijekovima i treba ga pustiti na miru. Smatram da je i sud pogriješio jer je trebao svjedočenje bez prisustva javnosti. Meni bude neugodno na neke njegove ispade.Pa iz aviona se vidi da tetura, jedva priča, nepovezano, taj tupi pogled, otežali jezik...Mislim da je on žrtva nekih oko sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare