To je to što me zanima!

Miss Ruske garde: Muškarci me procjenjuju samo po izgledu...

Časnička namjesnica Anna Khramtsova izabrana je za najljepšu pripadnicu Ruske nacionalne garde, unutardržavne sigurnosne vojne agencije osnovane 2016. godine
Vidi originalni članak

Vladimir Putin gotovo nikad ne propušta priliku da se pohvali vojnim kapacitetima Rusije, a njegova se Nacionalna garda sada odlučila pohvaliti svojim lijepim pripadnicama. Ruska je Nacionalna garda tako nedavno pokrenula natjecanje u ljepoti u kojoj su Rusi online birali 12 najljepših vojnikinja među njih tisuću. 

Na prvo je mjesto s više od 57 tisuća glasova zasjela Anna Khramtsova, 31-godišnja časnička namjesnica rođena u Ekaterinburgu. 

Ruska nacionalna garda pobjednicu je objavila na službenom YouTube kanalu u obliku video-profila u kojem Khramtsova vježba pucanje i trenira u teretani. 

Anna Khramtsova priznaje da je muški kolege nepošteno procjenjuju na temelju njenog izgleda te da se s 'ležernim seksizmom' susreće svaki dan. No, kaže da ju to ne zamara previše te kako unatoč svemu svojoj zemlji 'služi sa stilom'. 

Ruska nacionalna garda inače broji 340 tisuća ljudi, a s obzirom da se većina žena u njoj najvjerojatnije svakodnevno, baš poput Khramtsove, susreće sa seksizmom, nismo sigurni da će natjecanje u ljepoti pridonijeti rješavanju tog problema. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 02.05.2019.

    Nacionalna garda tj. profesionalac nisani sa oba otvorena oka. Sarzer se oslanja donjim dijelom na dlan druge ruke radi ispravnog vertikalnog trzaja, koji pospjesuje tocnost vremenskog razmaka do iduceg hitca. O kutu tijela u odnosu na oruzje nemoramo ni pricati. Missss......

  • 01.05.2019.

    Hajde dobro..malo se i "korigirala" ali mi je nešta na ovoj slici neobično...Ova žena najvjerojatnije koristi jednako obje ruke.. i lijevu i desnu.

  • iiiih 01.05.2019.

    Gadne nokte 🤢

Komentiraj...
Vidi sve komentare