To je to što me zanima!

Mlada Britanka doživljava 200 orgazama na dan

Tutanj vlaka na tračnicama, buka sušila za kosu ili brujanje fotokopirke dovoljni su da lijepa Sarah Carmen doživi orgazam
Vidi originalni članak

Sarah (24) boluje od sindroma zbog kojeg najviše krvi odlazi u spolne organe. Londončanka kaže da se partneri s kojima spava ne trude dovoljno oko nje jer se ona jako brzo uzbudi. U vrijeme razgovora s novinarom, koji je trajao 40 minuta, Sarah je imala pet orgazama, prenosi News of the World.
- Usred priče najednom je postala uzbuđena i maknula se u stranu uz lagano stenjanje - priča novinar.
- Neke prijateljice mi zavide i kažu da imam sreće jer one cijelu godinu ne osjete toliko zadovoljstva koliko ja u jednom danu, ali nije baš uvijek ugodno biti ja - priča Carmen.
Prvi problemi su se javili dok je imala 19 godina nakon što joj je liječnik propisao antidepresive. Iz mjeseca u mjesec joj se stanje pogoršavalo. Trenutačno ima oko 200 orgazama na dan. Prekinula je s dečkom, a sadašnji partneri ne mogu zadovoljiti njenu želju za seksom. Radi kao kozmetičarka u salonu prepunom vibrirajućih sušila za kosu, koji mogu prouzročiti mnogo problema.
- Stalni gosti salona znaju za moj problem pa me razumiju, ali s novima moram biti oprezna - priča mlada Britanka. Dodala je kako bi ponekad htjela imati normalan život sa što manje uzbuđenja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • new_girl 15.11.2007.

    blago njoj

  • abatenoj 14.11.2007.

    bar ne triba kupovat vibratore

  • mateo4x4 12.11.2007.

    ajoj, baš mi ju je žao... ni previše nije dobro... al eto... takav je život....

Komentiraj...
Vidi sve komentare