To je to što me zanima!

Mladi snimili čudovište tijekom bezazlene zabave

Patuljak gnom, fiktivno biće koje se pojavljuje u znanstveno-fantastičnim knjigama, ponovno je terorizirao i preplašio stanovnike Južne Amerike
Vidi originalni članak

Veličine vrtnog patuljka, gnoma je snimila skupina mladih u Clodomiru, malenom gradiću u Argentini. Toliko su se prestrašili da se boje izaći navečer van. Pregledavši snimku, stručnjaci su potvrdili da nije lažna. Juan Carlos Roldan, njegov brat Javier i petero prijatelja zabavljali su se oko fontane kasno navečer. Juan je snimao mobitelom prijatelje kako plešu i zabavljaju se. U pozadini je primijetio nešto malo, crno kako ide prema njima.
- Hodalo je prema nama i bilo je u tamnom, ličilo je na patuljka, ali nismo mu mogli vidjeti lice. Prestrašili smo se - rekao je Juan.
Snimao je dok navodni gnom nije došao blizu njih. Prestrašivši se, pobjegli su ostavivši stvari i odjeću. Nakon toga su se vratili pokupiti odjeću i biće više nije bilo tamo. Video koji su stavili na internet potaknuo je mnogobrojna javljanja o viđenju sličnog bića. Šef policije je potvrdio da prijave o sličnom biću dobivaju prošlih 20 godina. Još ga nisu ulovili pa su stanovnici Južne Amerike i dalje u strahu od ovoga mitskog bića kojeg nazivaju gnom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • JAX 20.01.2009.

    to je mali gnom koji nije imao srece u zivotu te ima mali rast

  • aki66 22.10.2008.

    ma to je mali darijo ide 6 razred a visok je metar i ćevap

  • neki lik 21.10.2008.

    ovo je kretenski video...ja kad bi vidio tako nesto sigurno bi ostao to snimati pa prije bi pobjegao u p.m. ovo je neki njihov retard od frenda zavukao se u vrecu i misli da je cool al je idiot -_- ...... i blitvar ti si idiot jos veci imas glup komentar takvi kao ti jedu ljude u rusij -_-

Komentiraj...
Vidi sve komentare