To je to što me zanima!

Mladić (15) oteo tramvaj i 40 minuta ga je vozio po gradu

Kako javljaju iz policije, mladić je tramvaj vozio tijekom stanke za ručak, a nije napravio ni jednu pogrešku. Putnici su se normalno vozili, a nije im naplatio ni kartu
Vidi originalni članak

Učenik (15) iz Čeljabinska u Rusiji oteo je tramvaj te ga je vozio njegovom uobičajenom rutom po gradu čak 40 minuta, izvijestila je lokalna policija u petak. 

"Tramvajski fanatik" dosta je vremena učio o tramvajima te je nekoliko puta posjetio i spremište tih vozila. Kako javljaju iz policije, mladić je tramvaj vozio tijekom stanke za ručak, a nije napravio ni jednu pogrešku. Putnici su se normalno vozili, a nitko im nije naplatio ni kartu pošto nije bilo ni konduktera, piše RIA Novosti.

Djelatnici u javnom prijevozu u jednom su trenutku primijetili kako im nedostaje jedan tramvaj koji prometuje po gradu te su pozvali policiju. Uhitili su mladića, koji nije pružao otpor. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • MihaelNećutireć 26.10.2011.

    ma neka, kad djete želi, neka.. jest da je mogao napraviti kakvu štetu, al dobro je svršilo.. nadam se da neće imati posljedica..

  • jasnajuric 23.10.2011.

    nije pametno učinio, al je dobro prošlo, jel se voziš zet-om? ponekad mi dođe da poljubim zemlju kad iziđem iz busa.

  • IvanaMirak 23.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare