To je to što me zanima!

More je na plažu kraj New Yorka izbacilo čudovište?

Dok jedni tvrde da je riječ o izvanzemaljcu, drugi su uvjereni da se radi o vještom marketinškom triku, a treći vjeruju da je mrtva životinja
Vidi originalni članak

Fotografija misterioznog stvorenja koje je more izbacilo na plažu Montauk kraj New Yorka 13. srpnja izazvala je brojna nagađanja o podrijetlu čudovišta. Dok jedni tvrde da je riječ o izvanzemaljcu, drugi su uvjereni da se radi o vještom marketinškom triku, a treći pak zastupaju teoriju o neuspjelom tajnom vojnom projektu. Mediji u SAD-u najskloniji su teoriji da je biće izvanzemaljskog podrijetla pa je tom vjerovanju priklonjena i većina Amerikanaca. No ima i onih koji vjeruju kako se radi o stvorenju iz morskih dubina koje se na kopnu našlo zbog tsunamija, iako tsunamija nije bilo. Nagađanja o Montauk čudovištu, kako su ga mediji nazvali, ne prestaju pa ima i onih koji tvrde kako je to samo uginuli rakun ili dobro obrađena fotografija u photoshopu.
- Prijateljice i ja tražile smo mjesto gdje bi legle na plaži. U jednom trenutku vidjele smo grupu ljudi kako gledaju u nešto. Približile smo se i ostale šokirane onim što smo ugledale - priča Jenne Hewitt, koja je snimila fotografiju. Zasad točnog odgovora znanstvenika o podrijetlu čudovišta nema.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • uNkNoWnGuY89 20.01.2009.

    Ma to je moj Fifi. Ja ga pustio da se kupa a on se utopio.

  • Pike75 05.08.2008.

    Jadranka Kosor na suhome.

  • balun 01.08.2008.

    Ne znam što je ali ga je netko očito spremio za ražanj. E sad kako je završilo na plaži bem li ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare