To je to što me zanima!

'Morski pas bio je dva metra od nas, imao je ožiljak na peraji...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još jedan morski pas u blizini Primoštena. Kako nam je rekao čitatelj, imao je najmanje dva metra i približio se na metar od obale. Stručnjak nam je rekao da je teško točno utvrditi o kojoj se vrsti radi
Vidi originalni članak

Bio sam na plaži kada je veliki morski pas doplivao u uvalu u naselju Zečevo Rogozničko. Zadržao se dvije minute svega dva metra od obale. Plivao je stalno u krug, govori nam čitatelj koji je na odmoru snimio video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je rekao, u trenutku kada se morski pas približio na plaži je bilo troje mještana, on i još jedna djevojka iz Danske. Nisu mogli vjerovati u što gledaju, a došao je toliko blizu obale da su opazili kako na peraji ima ožiljak. 

- Teško je vidjeti na snimci ali vjerojatno se radi o malom modrulju ili velikom mustelusu - kratko su nam rekli iz portala Podvodni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, prošli tjedan se morski pas pojavio u Makarskoj, a zatim je viđen pokraj Korčule. Nekoliko dana kasnije vratio se u Makarsku. Nije još poznato je li morski pas koji se pojavio kraj Primoštena upravo taj što danima "luta" po Jadranu. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • F***** Noob 18.06.2019.

    Zato je naj bolje kupat se doma u kadi :P ... Ako ideš u jezero-pojede te anakonda, ako ideš na more-pojede te morski pas. Ovak ja lepo lupim punu kadu vode i to mora biti topla. Pa lepo utočim malo tekućeg sapuna za ruke i bučkam se kolko god hoću. Čak znam stavit i kupaći

  • 18.06.2019.

    Kruzeri, tankeri...oni idu za njima, ništa čudno

  • Pelvis_Presley 18.06.2019.

    Ogladnjeli su peseki izgleda. Sretno u moru:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare