To je to što me zanima!

Može kava s mlijekom? Pliz, daj mi kozje, to najviše volim...

Svi su ga fotografirali, gledali i mazili. Jare je samo hodalo oko stola, izgleda da mu je godila pažnja. Uopće nije htio pobjeći, rekla je čitateljica koja je snimila jare u splitskom kafiću
Vidi originalni članak

Miran je bio, kao pas. Sjedio je kraj stola pa se malo šetao okolo i njuškao. Svima je bio zanimljiv, priča nam čitateljica koja je u jednom splitskom kafiću fotografirala jare.

Ne, ne radi se o zalutalom mladunčetu koze nego se radi o doista nečijem kućnom ljubimcu. Jare je naime oko vrata imalo povodac poput psa, a na stražnjim nogama je nosilo pelenu kako ne bi uneredio kafić. U kafić ga je, kako priča čitateljica, doveo muškarac koji je s društvom sjeo na kavu, a svi su bili oduševljeni nesvakidašnjim kućnim ljubimcem.

- Svi su ga fotografirali, gledali i mazili. Jare je samo hodalo oko stola, izgleda da mu je godila pažnja. Uopće nije htio pobjeći. Kažem, kao pas se ponaša. Presmiješan je bio. Prvi put sam to vidjela ovdje u Splitu i baš me oduševilo. Presladak je bio - dodaje čitateljica, koja kaže kako jare nije ništa popilo u kafiću. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • špricer_1 01.05.2018.

    Dobili ste novog dilera sa jakom robom?

  • djuro bljuvoški 01.05.2018.

    uvijek sam govorio da su dalmoši kozojebi...sad se i potvrdilo,lik poveo curu na kavu

  • totaly trendy 01.05.2018.

    Genijalno...koza je fora

Komentiraj...
Vidi sve komentare