To je to što me zanima!

Muškarac zapeo u rupi do prsa nasred prometne ulice

Bio je toliko pijan da je propao u rupu predviđenu za postavljanje stupa javne rasvjete. Navodno mu je u nju upao upaljač kojeg je želio dohvatiti
Vidi originalni članak

Muškarac u dvadesetima bio je prilično pijan već rano ujutro i učinilo mu se da može doseći upaljač na dnu uske rupe, koju su radnici iskopali za novi stup javne rasvjete u Swanseau (Britanija). Nevjerojatno je kako je uspio propasti u rupu promjera samo 30 centimetara, a na izvlačenje je čekao dva sata. Kako ga prolaznici nisu uspjeli izvući, morao je pričekati da dođi vatrogasci. Da stvar bude još gora, uz stotinjak nasmijanih prolaznika, njegovu sramotu će vidjeti i brojni korisnici interneta. Naime, nesretnog mladića mobitelom je snimio jedan prolaznik i snimku proslijedio britanskom tabloidu.
- Upao je u toliko usku rupu da ga nikako nismo mogli izvući. Ne znam kako je uspio stati ondje. Stajali smo oko tog nesretnog muškarca i 'umirali od smijeha'. Nismo se mogli suzdržati. Bio je toliko pijan da je vjerojatno cijelu noć proveo uz čašicu. U ruci je još uvijek držao limenku piva - priča Gareth Hughes (29).
Odmah po dolasku vatrogasci su mu oko pasa vezali uže i izvukli ga pomoću dizalice. Od petka se u rupi umjesto pijanog mladića nalazi rasvjetni stup.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neki lik 02.07.2008.

    kao upao mu upaljac koliko ja znam da bi normalan covjek dohvatio upaljac rukom,a ovom liku noge u rupi haha....

  • stroncij 29.06.2008.

    jebali te crnci administratore

  • stroncij 29.06.2008.

    pijani crnjo ,sve to treba protjerati iz evrope

Komentiraj...
Vidi sve komentare