To je to što me zanima!

Na 128 načina: Nove tablice predmet sprdnje na Twitteru

Nakon što je MUP jučer predložio izgled novih tablica, mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo njihovim izgledom, a neki su zafrkanciju premjestili i na Twitter...
Vidi originalni članak

Umjesto tek 34 grada, od 1. srpnja će svoje tablice imati svih 128 gradova. Naravno, to znači i neke prilično bizarne oznake. Ipak, svi gradonačelnici su dobili rok do 7. travnja da se eventualno žale na dodijeljenu oznaku. 

To je već učinio Juraj Srebačić, gradonačelnik Donje Stubice.

- Predložili su da mi imamo DO, a to ne znači ništa. Donja što? Možda Doboj, izjavio je. Društvene mreže odlučile su cijelu situaciju okrenuti na zafrkanciju, pa su tako smislili neke od registracija koje bi se vrlo uskoro bez problema mogle naći na nečijem automobilu. 

Idi na 24sata

Komentari 242

  • Wizard 777 04.04.2015.

    ZG 007 BG

  • laky03348 03.04.2015.

    tipično za nas Hrvate,,treba odnekuda i na neči način izvuči lovu od naroda,,pa tako umjesto da se na stare reg tablice naljepi naljepnica HR,kao što su mnogi to več imali,mi sada izmišljamo neke nove reg pločice,,ali samo iz razloga da se uzme narodu novac,,i to če opet proči a da narod neče niti okom trepnuti,hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,kaj češ lako sa ovakvog naroda raditi što se želi.

  • user_110974 02.04.2015.

    Predlažem da Ranko rzmotri statavljanje 4C ili petokraku na svoje tablice

Komentiraj...
Vidi sve komentare