To je to što me zanima!

Na auto bivše žene sasuo dvije tone zemlje i asfalta

Kevin Covell (49) iz Norfolka bio je uvjeren da mu je bivša supruga uništila Land Rover. Sjeo je u bager, iskopao rupu nasred ulice i osvetio joj se
Vidi originalni članak

Ljutiti Kevin Covell (49) iz Norfolka u Velikoj Britaniji, bio je uvjeren da mu je bivša žena uništila Land Rover Discovery. U osveti je otišao toliko daleko da je sjeo u bager, iskopao dvije tone zemlje ispred obiteljske kuće i bacio je na ženin srebrni Vauxhall Astra Elite. Ni asfalt mu nije smetao te je u rujnu prošle godine na zaprepaštenje susjeda i bivše supruge Jeanette (39), iskopao rupu duboku oko tri i široku 2,5 metra. Bio je uvjeren da mu je baš bivša supruga na auto izlila zelenu boju i izgrebala ga ključem oštetivši ga za 82.000 kuna, prenosi britanski Mirror. Bio je frustriran što policija, zbog nedostatka dokaza, nije mogla ništa učiniti oko njegovog auta, te je uzeo pravdu u svoje ruke. U svome bijesu, Kevin je uspio uništiti i tuđi moped parkiran na pločniku. Žena ga je, naravno, tužila, a on je sve priznao na sudu. Poštedjeli su ga 12 tjedana zatvora, ali je kažnjen uvjetno na godinu dana, 180 sati dobrotvornog rada, mora platiti 5700 kuna za popravak ženinog auta i 5900 kuna za popravak mopeda. Inače, par je bio u braku tri i pol godine, no tri tjedna prije incidenta, Kevin se odselio iz zajedničkog doma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • maya0007france 17.01.2009.

    ako mu je zena isla auto grebati ili polijati bojom onda joj treba psihijatar, njegova reakcija na to mi izgleda djelomicno razumljiva (mada se ne slazem s njegovom rakcijom - ipak je djelomicno razumljiva).

  • grode 17.01.2009.

    Spavaj s autom, pričaj s autom, a kada budeš star i bolestan neka te auto njeguje. Možda i dobijete male autiće.

  • god of war 17.01.2009.

    sve diraj-radi ALI MUŠKARČEV LJUBIMAC NIKADA!! to curke zapamtite...to je vama možda smiješno ali nama,ljubiteljima svojih auta,u mom slučaju sređenog ljubimca,tako da...očito vi nerazumijete sav trud-živce a i novac koji je uloženi u sve to..tako da...ODABITE lipo...a glupe nisat da neznate ka zaprijetit\"ako nenapraviš to auto ti izrebem\",jebote,to kod mene umalo pa nije djelovalo dok nije popila šamarčinu :)))) idemo dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare