To je to što me zanima!

Na internetu skupljaju novac za vjenčanje: 'Nemamo dosta'

Par iz Škotske pokušava prikupiti novac za vjenčanje, no shvatili su da ima nedostaje još poprilično novca Zato su pokrenuli kampanju na stranici GoFundMe i traže donacije za pokrivanje troškova
Vidi originalni članak

Bivša trbušna plesačica Natalie Borg i njezin zaručnik Richard McMurray iz Škotske rade prekovremeno i prodaju svoje stvari kako bi zaradili dovoljno da mogu platiti troškove vjenčanja.

Međutim, do svadbe im je ostalo samo tri mjeseca, a kako im je postalo jasno da neće moću prikupiti dovoljno novaca, na stranici GoFundMe lansirali su kampanju i traže donacije kojima će pokriti preostale troškove, piše The Sun.  

'Treba nam za fotografa, prostor, presvlačenje...'

- Izračunali smo koliko će nas sve koštati. I dalje smo kratki s novcem, a vremena je sve manje, jer je vjenčanje zakazano za 27. travnja 2019. Sav novac koji smo zaradili potrošili smo na troškove svadbe, prodajemo svoje stvari, radimo dodatne smjene, ali i dalje nismo uspjeli prikupiti dovoljan iznos. Ne možemo pomaknuti termin za nekoliko mjeseci jer je sve već unaprijed rezervirano, molimo sve koji su u mogućnosti da nam novac za vjenčane poklone uplatite unaprijed za troškove, kako bi naš dan bio poseban - pišu u kampanji na GoFundMe

- Nedostaje nam novac jer još uvijek moramo platiti ostatak iznosa za prostor, fotografa, torte i presvlačenja haljine. Nemamo budžet za medeni mjesec i o tome ni ne razmišljamo, samo pokušavamo pokriti troškove vjenčanja - dodaju.

Kako bi došli do potrebnog novca, Natalie na svojem Facebook profilu prodaje nakit, kristale, knjige, ukrasne figurice, pa čak i dijelove kostima za trbušni ples. Cilj im je prikupiti 4.500 funti, odnosno oko 37.000 kuna, a u dva tjedna uspjeli su prikupiti nešto više od 4.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rctvrc 07.02.2019.

    Ja sam mislio da se vani, posebno u Skotskoj i Irskoj zivi lagodno i da se puno vise moze nego u HR. Ljudi se sele gore trbuhom za kruhom, a onda vidis da moraju zicat novce za osnovne zelje. Nalazim se u slicnoj situaciji poput tog para, zenim se pocetkom 5. mj ove godine i zbilja me iznenadjuje cinjenica kako cemo ja i draga u svega nekoliko mj (poceli smo planirat u 12. mj 2018.) Skupit dovoljno sredstava (vise od spomenuyog) vlastitim radom (oboje smo zaposleni). Stovise cinjenica da sam diplomirao prije nekoliko mjeseci jos vise pridonosi apstrakciji. Mozda se ipak nesto moze u HR?!

  • 07.02.2019.

    Škoti!

  • 06.02.2019.

    ajte na sexcams zaradit bar je danas lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare