To je to što me zanima!

Nagrađujemo: Osvoji dvije ulaznice iz filma Dostavljač

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pet najbržih čitatelja mogu osvojiti dvije ulaznice za film Dostavljač koji od 28.11. igra u multipleksima CineStar i ostalim kinima
Vidi originalni članak

Zbog pogreške u banci sperme dostavljač postao otac 533 djeteta.

I to je moguće!

Barem tako tvrde scenaristi filma Dostavljač koji se od ovog četvrtka počinje prikazivati u hrvatskim kinima, a koji prati nezrelog 30-togodišnjaka čija se svakodnevica iznenada mijenja kad sazna da je već 20 godina otac, ni manje ni više nego 533 djeteta. Sasvim običan i pomalo izgubljen sredovječni muškarac od jednom postaje središte velike obitelji za koju prije nije ni znao da postoji što će ga natjerati da promisli malo o svom životu.

Kako je Vince Vaughn glumio u nekima od najuspješnijih komedija današnjice kao miljenik publike zbog osebujnog stila i smisla za humor sigurno je da će i filmom Dostavljač privući veliki broj gledatelja u kina. Pogotovo jer se posljednjih nekoliko godina pokazalo da su Hrvati veliki ljubitelji komedija, a Dostavljač to sigurno je. Intrigantna tema, lako je moguć scenarij i u stvarnom životu pa će biti zanimljivo vidjeti kako se Vince snašao u novopečenoj multiroditeljskoj ulozi. Naime, Vaughn je u svojim filmovima često glumio tzv. običnog čovjeka, ali ovo je za njega glumački ipak nešto novo. Dostavljač je crnohumorna dirljiva priča puna  iskrenosti i nade koja  gledateljima predstavlja zrelijeg Vincea Vaughna. Glumac je, inače, oženjen i ima dvoje djece, pa je i sam izjavio da ga je privukla uloga Davida Wozniaka jer je želio na nov način obraditi temu usklađivanja svakodnevice i obiteljskog života.

Dostavljač od 28. 11. u multipleksima CineStar i ostalim kininima.

Nagrađujemo!

Osvoji 5x2 ulaznice za film Dostavljač. Nagrađujemo pet najbržih igrača koji ostave svoje podatke na kontakt obrascu.

Sretno!

Idi na 24sata