To je to što me zanima!

Naljutila je starosjedioce striptizom na 'svetom tlu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aboridžin John Scrutton ljude koji ne pokazuju štovanje prema svetoj stijeni opisuje kao 'zle'. Stery je rekla kako nikoga nije htjela uznemiriti
Vidi originalni članak

Australski starosjedioci su prognali francusku egzotičnu plesačicu nakon što je snimila striptiz na svetoj stijeni Ayers. Alizee Stery razodjenula se na stijeni koju Aboridžini zovu Uluru i smatraju je svetom. Video je objavila na You Tubeu. Na njemu se vidi kako Alizee svlači bijelu haljinu i ostaje u bikiniju. Aboridžin John Scrutton, koji živi u Darwinu, opisuje ljude koji ne pokazuju štovanje prema stijeni kao 'zle'. Stery je rekla kako nikoga nije htjela uznemiriti, već je tako htjela odati 'počast' Aboridžinima.
- Moj projekt je zapravo odavanje počasti Aboridžinima. Oni inače ne nose odjeću te sam htjela pozornost privući na to kako su se nekada Aboridžini ponašali - rekla je striptizeta. Dodala je kako je sretna što se popela na vrh svete stijene te da to mjesto zrači pozitivnom energijom, piše Daily Mail. Smatra da je trebala napraviti nešto što nitko prije nije napravio jer se na stijenu popela samo jednomu životu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare