To je to što me zanima!

Napaljena panda u istom danu dvaput srušila svjetski rekord

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mužjak pande Lu Lu prije nekoliko je dana postavio novi svjetski rekord za duljinu parenja o čemu su se raspisali mediji. Nekoliko sati kasnije, rekord je opet srušen
Vidi originalni članak

Najvažniji razlog zbog kojeg su pande i dalje ugrožena vrsta je apsolutna nezainteresiranost za parenje . Većina njih danas je tako začeta umjetnom oplodnjom, a spolni odnosi prava su rijetkost.

No, to očito ne vrijedi za Lu Lua , mužjaka koji je, sada smo sigurni, najnapaljenija panda na svijetu. Naime, Lu Lu je prije nekoliko dana sa ženkom 'vodio ljubav' čak osam minuta . O tome su se raspisali svi svjetski mediji jer radi se o dosad nezabilježenom poduhvatu.

Znanstvenici su pak bili toliko oduševljeni činjenicom da su se dvije pande poželjele pariti prirodnim putem da su snimku parenja odlučili prikazivati ostalim pandama u rezervatu.

No, Lu Lu je, kako bi dokazao da je zaista opaki igrač, nekoliko sati kasnije srušio vlastiti rekord . Ovaj je put 'potrajao' punih 18 minuta i tako postavio rekord koji najvjerojatnije nitko nikad neće moći srušiti. Osim možda Lu Lua.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ive mala 17.04.2015.

    A vidi ga kako uživa, skoro da bi i cigaru zapalio.

  • gabriella_1 08.04.2015.

    Koja navlakuša! Traje samo 1,40 minuta!!! Zakaj niste prikazali cijelu akciju?! A koliko vidim ovi mijenjaju i poze! Genijalni su :-)

  • zof 06.04.2015.

    Najbolji ljubavnici na svijetu su Eskimi. Mogu "voditi ljubav" i do deset puta na noć. Jer tamo noć traje šest mjeseci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare