To je to što me zanima!

'Napaljene' kornjače zaustavile letove na pisti zračne luke JFK

New York: Uprava zračne luke je izvijestila kako su radnici maknuli oko 100 kornjača na sigurno kako bi zračna luka JFK i dalje mogla normalno raditi
Vidi originalni članak

Slijetanja aviona na jednu od pista zračne luke John F. Kennedy u četvrtak ujutro morali su zaustaviti zbog 'invazije' kornjača koje su se ondje došle pariti. Uprava zračne luke je izvijestila kako su oko 9.30 sati po lokalnom vremenu radnici maknuli oko 100 kornjača na sigurno kako bi zračna luka i dalje mogla normalno raditi. 

- Imali smo nekoliko kašnjenja, ali nije to ništa ozbiljno - izvijestila je glasnogovornica zračne kule, Arlene Salac. Nakon što se pročulo zbog čega su odgođeni letovi. 

Stručnjaci su izvijestili kako je pijesak uz pistu 4L u zračnoj luci JFK kornjačama idealan za polaganje jaja, piše Daily Mail. Ovog tjedna već je bilo odgođeno nekoliko slijetanja zbog kornjača.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_113232 30.06.2011.

    Barem netko.

  • pnik 30.06.2011.

    - Imali smo nekoliko kašnjenja, ali nije to ništa ozbiljno - izvijestila je glasnogovornica zračne KULE

  • user_113221 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare