To je to što me zanima!

Napaljene stjuardese snimili u vrućim erotskim igrama u kadi

Čelnici British Airwaysa, aviokompanije čije uniforme djevojke iz videa nose, kratko su poručili da znaju za snimku i da pokušavaju otkriti identitet junakinja. Pogledajte
Vidi originalni članak

Dvije stjuardese slobodnijih pogleda na seksualnost, po svemu sudeći djelatnice British Airwayesa, postale su pravi internetski hit zbog erotskog showa koji su priredile u kadi i koji je nekako završio na YouTubeu.

Na snimci se vidi kako jedna dama drugu kupa i mazi po intimnim dijelovima tijela, te je pitanje je li stalo samo na tome. 

Naime, tko god da je mobitelom bilježio taj događaj, prestao je snimati nakon osam minuta ili je 'odrezao' video i nastavak tog druženja sačuvao za sebe.

Prizor je navodno snimljen tijekom odmora između letova, a za njega sada znaju i čelnici te ugledne aviokompanije.

- Još uvijek pokušavamo utvrditi identitet djevojaka - kratko je poručio glasnogovornik British Airwaysa, ne otkrivši pritom hoće li ih i kako kazniti ukoliko se doista utvrdi da su djelatnice tvrtke.

Pažljivo oko gledatelja je mišljenja da je riječ o autentičnim uniformama, no još uvijek ne treba otpisati mogućnost da ih se netko dočepao i u njih odjenuo porno glumice.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • navigator 11.10.2013.

    Pa kad su sirote djevojke toliko razapete poslom da se ne stignu otuširati, pa onda oprati uniformu, osušiti, ispeglati itd, nego moraju sve odjednom....

  • Tom y2k 10.10.2013.

    Vrhunska reklama! Čestitke autoru! Koji to mozak moraš biti da uvališ 8 min reklame na svjetske portale, a da ne platiš lipe... Genijalno!!!

  • Stevi 10.10.2013.

    da su bar sexi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare