To je to što me zanima!

Napravili najbolju budilicu koja nimalo ne ometa partnerov san

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za one sretnike koji imaju iPhone i 650 kuna viška, stručnjaci s Harvarda napravili su idealnu budilicu koja budi, a ne nervira, dok partner i dalje spava kraj vas
Vidi originalni članak

Jedini gori zvuk od jutarnje budilice je zvuk partnerove budilica koji zvoni prije vašeg vremena. Stručnjaci s Harvarda pronašli su rješenje, piše Newser. Nova budilica i senzor za spavanje Lark riješit će vam problem ako imate iPhone i 129 dolara (650 kuna) viška. Senzor za spavanje stavi se oko ruke i bežično je povezan s telefonom. Nježno i bez zvuka vibrira u željeno vrijeme kako bi partner mogao u miru spavati. Stručnjaci tvrde kako vibracije ne podižu adrenalin kao kod tipičnih budilica pa su manje šanse da se sudarite kasnije u danu. Način vibracije mijenja se svaki dan da se ne naviknete. Međutim, ako uspijete ignorirati, iPhone aktivira 'plan B' i pusti glazbu. Senzor mjeri kvalitetu i prati model spavanja. Za dodatnih 60 dolara (300 kuna) dobit ćete i procjenu sedmodnevnog spavanja i savjet. Katherine Boehret dala je zaručniku da testira Lark i oduševljeno napisala za Wall Street Journal kako radi kao 'švicarski sat'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eddy1973 14.06.2011.

    pa ako želiš još ovo 300kn pa ti onda treba i ono 600kn pa ruka koja te nježno mlati 500kn ili 900 ako je de lux model poput klofera...prostora za uvalit ljudima gluposti ima neizmjerno.

  • kuca99 14.06.2011.

    Pa tak nes su trebali izmislit jos u srednjem vijeku.

  • dadekoslav 14.06.2011.

    ma diš se kozo i skuvaj mi kafu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare