To je to što me zanima!

Napravili su zahodsku školjku prekrivenu sa 72.000 kristala

Školjku “Satis” je proizvela japanska tvrtka Liksil. No neće ju prodati. Ovaj suludo skupi i općenito pomalo suludi proizvod predstavili su na sajmu u Tokiju
Vidi originalni članak

Nema straha, kristali nisu na daski na kojoj se sjedi. No zato su gotovo sve preostale površine skupe zahodske školjke prekrivene sa Swarovski kristalima. Školjku “Satis” je proizvela japanska tvrtka Liksil. No neće ju prodati, iako vrijedi nevjerojatnih 130.000 dolara (736.600 kuna). Ovaj suludo skupi i općenito pomalo suludi proizvod predstavili su na sajmu u Tokiju. 

Ako je Swarovski školjka nekima još uvijek prejeftina ili smatraju da ima premalo skupocjenih kristala na sebi, onda su japanski dizajneri smislili cijeli kupaonski monoblok s zahodskom školjkom i vodokotlićem. Za “kristaliziranje” ove varijante iskoristili su 100.000 Swarovski kristala.

Sva sreća nijedna od ovih luksuznih verzija nije na prodaju. Inače bi se neki vlastodržac u Hrvatskoj mogao sjetiti zamijeniti “zlatne” zahode koje su nam u nekoliko navrata napravili s ovim modernijim kristalnim. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kateemko 13.12.2011.

    WC školjka za preseravanje :)

  • Slon 13.12.2011.

    Od čavala jednu napravit!

  • 0sule0 13.12.2011.

    da je barem lijepa, to je najobicnija staromodna skoljka !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare