To je to što me zanima!

Napravio je sir od ženinog mlijeka, imala ga je previše

Kuhar Daniel Angerer je napravio sir od ženinog mlijeka te se oduševio izvrsnim okusom. Neobični sir servira obično kao prilog luksuznijim jelima
Vidi originalni članak

Kuhar Daniel Angerer iz SAD-a je počeo raditi sir od mlijeka svoje supruge jer ga je nakon poroda imala previše. Bio je znatiželjan te je htio otkriti može li se i od ljudskog mlijeka napraviti prehrambeni proizvod. Napravio je sir te se oduševio izvrsnim okusom. Neobični sir je stavio na ponudu u restoranu u New Yorku gdje radi. Servira ga obično kao prilog luksuznijim jelima.
- Kuhari su znatiželjni i žele istražiti sve vrste okusa. Ljudsko mlijeko imao okus kao malo slađe kravlje mlijeko - rekao je Angerer. Dodao je kako njihovo dijete ima dovoljno majčinog mlijeka koje čuvaju u hladnjaku. Na svom blogu nudi i recepte za specijalitete uz koje se može servirati sir napravljen od majčinog mlijeka. Neki smatraju kako je njegov specijalitet i više nego odvratan, dok neki misle da je ideja izvrsna. Potiču ga da od tog mlijeka napravi i maslac ili sladoled.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_2971 08.03.2010.

    ja sam probala od frendice i fakat je bilo super... za prste polizat..

  • daca95 08.03.2010.

    šta sve ljudima neće pasti na pamet ? .....

  • trocaderro 08.03.2010.

    Fuj ! Kako mu se ne gadi,ja ne zelim to ni probati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare