To je to što me zanima!

Naručio omiljeni sendvič i u brokuli našao glavu zmije

Jack je u restoranu u New Yorku naručio sendvič s piletinom. Uz njega je umjesto krumpirića uzeo povrće. Na tanjuru je dobio povrće i glavu zmije
Vidi originalni članak

Jack Pendleton je u nedjelju navečer u svojem omiljenom restoranu TGI Friday's u američkom Clifton Parku naručio sendvič s piletinom. Uz njega je umjesto krumpirića uzeo povrće. Na tanjuru je dobio brokulu, a u njoj je našao glavu zmije.
- Prvo sam mislio da je to gljiva, no kad sam taj komad okrenuo, vidio sam da je to zmijska glava. Pozlilo mi je - ispričao je Pendleton. Odmah je izvukao mobitel i fotografirao svoje "otkriće". Nakon toga je pozvao konobara. On se Jacku odmah ispričao i uzeo jelo. Odnio ga je u kuhinju. Vratio se s menadžerom restorana.
- Menadžer je bio blijed i rekao mi je da nikad nije doživio tako nešto - kaže Jack. Lanac restorana je brzo reagirao. Rekli su da je slučaj vrlo ozbiljan te istražuju kako se i zašto zmija našla u brokuli. Dodaju kako su glavu poslali na analizu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nixxx 09.05.2009.

    Frajer željan slave i love. Stalno jede u tom restoranu i fino je htio sje...ti gazdu, stavio zmijsku glavu u sendvič i to je to!!!

  • kamenica 08.05.2009.

    Pa..nisu li i zmije jestive?

  • crna_25 08.05.2009.

    i sad haj tuži što ti je pozlilo...jaoo..ma sigurno če to uradit...danas se samo gleda kako češ koga tužit da dobiješ pare...ljigavost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare