To je to što me zanima!

Uznemirujuće, ili...? Milijuni ga gledaju dok operira Oreo kekse

'The Food Surgeon' jedan je od najpopularnijih novih kanala na YouTubeu. Iako postoji tek mjesec dana, 'operacije' hrane već gledaju stotine tisuća ljudi...
Vidi originalni članak

Da, u redu, YouTube je zaista jedno od najčudnijih mjesta na internetu. Iako je pokrenut prije oko mjesec dana, svoje je mjesto na toj listi već zaslužio i kanal 'The Food Surgeon'. U njima, naime, nepoznati muškarac skalpelom vrlo pažljivo otvara čokolade ili druge slastice i u njih stavlja neku drugu slasticu. 

Njegov posljednji video ujedno je i drugi najpopularniji, a prikazuje 'transplantaciju' KitKat čokoladice u unutrašnjost 3 Musketeersa. 

I tako... Zaista ne znamo što bismo rekli. Nismo, na kraju krajeva, ni potpuno sigurni nije li ovo malo uznemirujuće...

Najpopularniji video pak uključuje 'transplantaciju' krema iz Oreo keksa i kreme od maslaca od kikirikija. Njega je vidjelo gotovo milijun i pol ljudi

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 07.03.2016.

    Iskreno, stao sam nakon par minuta gledanja ali mogu reći samo sve pohvale autoru. Raditi obdukciju nad čokoladicama ... haha, pa tko bi se toga sjetio!! Uostalom, vjerujem da čovjek ima puno veću ideju nego samo to. Ako zna i može zaraditi na ovome, svaka mu dala. Ako netko misli da to glupo (iskreno nema niš pametno osim kaj on zarađuje lovu) neka se sjeti istoga kada se budi ujutro i kreće na posao, uglavnom se čeka vikend a na kraju mjeseca s dobivenom plaćom pokriti troškove od mjeseca ranije. Haha tip je leđenda :)

  • john_doe 07.03.2016.

    ovo vam je uznemirujuce ? a zena koja radi kao "mrtvozornik" i objavljuje mrtva tijela i dijelove tijela ????

  • magija 1 07.03.2016.

    ne vidim smisao toga što radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare