To je to što me zanima!

Nasmrt ju prestravio: Djevojku je uvjerio da je on samo - duh

Korisnik Reddita pod imenom 'Ubtje' na subreddit 'Danas sam zaje**o' napisao je priču o tome kako je umalo vlastitu djevojku uvjerio kako on zapravo - ne postoji
Vidi originalni članak

Korisnici Reddita na subreddit 'Danas sam zaje**o' svakodnevno stavljaju priče u kojima su nešto, pogađate - zeznuli, da ne koristimo opet zvijezdice za cenzuru. Ubtjeovu priču prenosimo u cijelosti. 

Moja djevojka (s kojom sam tri godine) i ja sjedili smo na krevetu dok se ona šminkala, a ja gledao TV. Ponekad u takvim situacijama razgovaramo o stvarima koje nemaju previše smisla. Ovaj smo put započeli pričati o tome kako je sve što vidimo i osjećamo možda lažno i postoji samo u našim glavama. Nakon nekoliko sekundi tišine, djevojka me pogledala i rekla mi da možda ni ja nisam stvaran. 

Nju se i inače lako navuče na teme koje imaju veze s paranormalnim i znao sam da to ovaj put moram iskoristiti. U tom trenutku više nisam gledao prema njoj, a ona je nastavila s nanošenjem šminke. Vrlo tihim glasom izgovorio sam: 'Ja nisam stvaran'. 

- Pa da, moguće je da si ti tek netko koga sam izmislila u glavi i u ovom trenutku pričam sama sa sobom, započela je djevojka monolog, a ja sam se lagano povukao na drugu stranu kreveta. Polako sam se spustio i ušuljao iza kreveta, dovoljno da me ne može vidjeti ako se okrene. 

Još je 30 sekundi pričala o istoj temi, a onda se okrenula. Prestravila se. Jako. I to jako brzo. Počela je histerično plakati. Očito je na nekoliko sekundi zaista pomislila da ne postojim. Izdržao sam deset sekundi i onda izašao van.

Nakon toga nismo pričali dva dana.

Što reći nego - materijal za dečka godine. 


Idi na 24sata

Komentari 25

  • malazajebana2 20.04.2015.

    men cim bi reko mozda je ovo sve lazno ja bi rekla ajd ne seri i pusti me da se "sminkam" ;)

  • It's kišing 20.04.2015.

    Ali naslov vam ne odgovara temi...''Nasmrt ju prestravio: Djevojku je uvjerio da je on samo - duh''... Pa nije ju uvjerio da je duh nego ju je uvjerio da uopće ne postoji... To nije ni priližno isto...

  • muskarac 19.04.2015.

    pa ima 3 godine naravno da ce se rasplakat

Komentiraj...
Vidi sve komentare