To je to što me zanima!

Natalija u nagradnoj igri 24sata dobila automobil

Natalija Martinić (39) je sakupila sedam kupona. Omotnicu je zatim poslala na adresu 24sata. U nagradnoj je igri osvojila Volkswagen EOS...
Vidi originalni članak

Neće vam doći slabo nego ste dobili auto, rekla je glumica Marija Borić dobitnici automobila Volkswagen EOS u nagradnoj igri 24sata. Natalija Martinić (39) živi u Zagrebu već devet godina. Točno je toliko prošlo otkad je zadnji put vozila svoj auto.
- Imala sam nekakvog ‘fiću’, ali je bio star. Otkad sam u Zagrebu nemam auto. Presretna sam i još uvijek ne mogu vjerovati. Glumica me nazvala, a ja sam mislila da me prijatelji zafrkavaju - kaže Natalija. Još je jednom nazvala redakciju 24sata te se uvjerila da je upravo ona dobitnica automobila. Natalija, koja u Zagrebu radi u mjenjačnici, sretnu je vijest prvo javila mami na Brač. Natalija je sakupila sedam kupona te ih poslala na našu adresu. Sreću joj je donijela glumica iz serije “Najbolje godine”.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nena4 18.06.2010.

    Ja bi laptop;-))) a poslije auto;-))) skromnost mi je vrlina,hehe Čestitke dobitnici!Ako je zaboravila vozit nek mi se javi;-)

  • mk1982 18.06.2010.

    a daaaj... pocela sam i ja igrati sve moguce nagradne igre, pogotovo za auto jer bi mi stvarno dobro dosao...i od svih nagradnih igara koje igram, jos nista nisam dobila :( ja bi autoooooooo

  • sulisa30 18.06.2010.

    Joj blago njoj! kak je to negdje super dobiti auto na nagradnoj igri! I ja bih!!!! Samo mula ništa ne igram,pa neće mi s neba pasti..E moram početi i ja,možda mi osvane neki autić...nikad se ne zna :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare