To je to što me zanima!

Ne mari za Juliju: Dvogrbi Romeo voli samo svoju Đurđicu

Nakon godina izbivanja i razdvojenosti, iznova je procvala ljubav između deva Romea i Đurđice. Ovom ljubavnom romansom ponovno se aktualizira ponajveća hrvatska turistička atrakcija 'Deve u Đurđevcu'
Vidi originalni članak

U mjesto Hrvatska sahara u Đurđevcu, nakon 13 sati provedenih u prikolici, u utorak je iz Njemačke stigao Romeo. Unatoč tome što su godinu dana bili razdvojeni, deva Đurđica odmah mu je prišla. Pali su i prvi poljupci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvogodišnji Romeo i njegova dva mjeseca mlađa „izabranica“ nisu krili osjećaje već su od sreće skakali u vis.

- Prije nego su se vidjeli, a to je bilo negdje oko dva sata ujutro, Đurđica je bila nervozna, kao da je predosjećala da će se dogoditi neka promjena - rekao je Damir Hodalić, voditelj i timaritelj u Zološkom vrtu Hrvatska sahara.

Podsjetimo, deve su u stari grad u Đurđevcu stigle u prosincu prošle godine, kao najveća atrakcija Adventa. Bile su prije toga neko vrijeme u Hrvatskoj, ali su morale proći karantenu.

Smještene su u etno selu koje se nalazi u sklopu starog grada. Za njih su podigli ogradu, dovezli pijesak, a napravljene su i dine te je izgrađena kružna nastamba za životinje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 12.12.2017.

    dva hdzeovca!

  • skofun 12.12.2017.

    Predobra imena Romeo i Djurdjica...ako dobiju pomladak neka ga nazovu Franjo

  • jelacicplac 12.12.2017.

    Kakav će podmladak dobiti? Jedno i polgrbu devu?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare