To je to što me zanima!

Ne smiju se seksati od 22 do 7 h iako to traje 5 min.

Škotski par ogorčen je zabranom koju su dobili. Ne smiju se seksati po noći jer se devetogodišnji susjed žalio učiteljici na buku iz njihove sobe...
Vidi originalni članak

Gledanje televizije i seksanje jedini su luksuzi koje si možemo priuštiti, rekao je škotski par iz Penicuika. Nijam je zbog pritužbi devetogodišnjeg susjeda zabranjeno seksanje od 22 do 7 sati ujutro. Alan (50) i Fiona Hay (43) tvrde da seks ionako traje samo pet minuta jer Alan boluje od astme i epilepsije. No, nakon što je dječak potužio svojoj učiteljici na buku koja dva puta tjedno dolazi iz njihove sobe, vlasti su im odredili 'vrijeme za seks'. Rekli su im kako bi mogli završiti na sudu ako se ne stišaju.
- To je totalna glupost. Žena i ja smo bolesni. Uvjeravam vas da ne visimo s lustera. Nismo ni glasni - rekao je ogorčeni Alan i dodao kako nije pošteno da se supružnicima zabranjuje seks. Tvrde da se seksaju samo ponedjeljkom i subotom. Žive u trosobnom stanu već osam godina i nikada do sada nisu imali problema sa susjedima.
- Nekoliko se ljudi žalilo na njih. Nije stvar koliko se seksaju već koliko su glasni. Vrlo su prosti. Šokantno je koje riječi koriste - rekao je susjed koji je želio ostati anoniman.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • meemee 15.03.2010.

    A da se mlate i psuju, nitko ne bi riječ rekao... Fuj licemjerje! Make love not war! :)

  • citizen 15.03.2010.

    Pa onda udrite izmedju 7 ujutro i 22 navecer...predjite na utorak i cetvrtak...and problem solved :))...ajme morona

  • be yourself 15.03.2010.

    \"Šokantno je koje riječi koriste - rekao je susjed.\" Dirty talk je uvjek bio dobra napaljotka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare