To je to što me zanima!

Neki za to plaćaju 880 kn: Skok u bazen s krokodilom

Sudionici se mogu suočiti 'licem u lice' s jednim od najopasnijih životinja na svijetu, a od golemih morskih krokodila ih dijeli samo pleksi-staklo
Vidi originalni članak

Park Crocosaurus u Darwinu u Australiji turistima koji žele doživjeti jaki nalet adrenalina omogućava plivanje s ubojitim morskim krokodilima. Neobični 'sport' je inspiriran plivanjem u kavezu među morskim psima. Sudionici se mogu suočiti 'licem u lice' s jednim od najopasnijih životinja na svijetu. Od golemih krokodila ih dijeli samo tanko pleksi-staklo. Prozirni kontejner su nazvali 'kavez smrti', a visok je oko tri metra. Kako bi osigurali da gosti imaju potpuni doživljaj, organizatori za donji dio kaveza zakače i komad sirovog mesa. Za 20 minuta 'igranja' s krokodilima u velikom bazenu korisnici plaćaju oko 880 kuna. Krokodili su dugi oko pet metara, a neki su teži i od 750 kg.
- Ljudi se obično prijave za boravak u kavezu kako bi doživjeli napad krokodila. Neki ipak žele samo promatrati kretanje golemih životinja ili žele biti jako blizu njima - rekla je glasnogovornica parka, Sallie Gregory. Istaknula je kako uglavnom muškarci žele doživjeti napad krokodila, a žene ih samo vole promatrati. Kavezi su dobro provjereni te je mogućnost da krokodili razbiju staklo jako mala, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • strz8000 31.08.2010.

    \'mogućnost da krokodili razbiju staklo je jako mala\', aaaaaaaaaaaaaaa meni je dovoljno ovo \'jako mala\' da ove konje proglasim luđacima

  • jellle 31.08.2010.

    nebi hvala!!!

  • Piknik 31.08.2010.

    Budaletine!!!!Vidila sam u Beogradu di se ljusi slikaju s udavom.Em je sve skupa maltretiranje životinja em je opasno.Katastrofa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare