To je to što me zanima!

"Nema seksa prije braka" show ostao bez kandidata

Nagrada, koju bi osvojio pobjednički zaručeni par, za apstinenciju od seksa prije braka je 50 tisuća kuna. Rok za prijavu curi, a nitko se nije prijavio
Vidi originalni članak

Fotograf, avionske karte za medeni mjesec, cvijeće, pozivnice, torta i ostale svadbene delicije, koje su bile uključene u nagradu, još uvijek čekaju pobjednika na britanskom natjecanju kojem je cilj kvalitetan brak do kraja života. Iako je financijska kriza u cijelom svijetu, do sada se nitko čak nije ni prijavio. Krajnji rok za kandidate, od kojih barem jedan živi u Rockdaleu, DeKalbu ili Newtonu je 31. listopada. Par mora pristati da će svadba biti otvorena za javnost i moraju proći predbračno savjetovanje.
- U našem društvu teško je naći par koji se nije seksao. Ali, nije nemoguće - rekla je direktorica programa apstinencijske edukacije, Phillippia Faust, kad je organizirala natjecanje.
Međutim, u posljednjim izjavama polako spušta kriterije, govoreći da se mogu prijaviti i parovi koji su se seksali, ali da moraju priznati "da bi bilo bolje da nisu". Ali, nikako neće popustiti ako par već živi skupa. Bivša medicinska sestra organizirala je duhovita lažna vjenčanja kojima je poruka bila "ispravno smo odlučili jer smo čekali". Na jednom takvom, trudna mladenka s novčanim problemima i seksualno prenosivim bolestima pokislo je stajala na jednoj strani dok je na drugoj strani predivna nasmijana djevica blistala u lepršavoj bijeloj vjenčanici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dolka 31.10.2008.

    znam puno kršćana (ne katolika) koji su apstinirali prije braka, i to od svega - čak i od poljupca, jer je teško stati na tome.

  • user_2971 27.10.2008.

    to koji nisu spavali prije braka imaju teških problema,a imat će još i većih kad stupe u brak...prevara je neminovna...

  • Maxich_1 27.10.2008.

    sigurno ima onih koji nisu prije braka spavali, ali rijetki su oni koji bi to obznanili javnosti i exponirali svoju intimu i vjenčanje u medijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare