To je to što me zanima!

Nema više Malog Ivice s FER-a: Jutros ga je udario auto!!!

OTIŠAO IZNENADA: Počasni stanovnik fakulteta uginuo je jutros nakon što ga je na Vukovarskoj udario auto, objavili su na Ivičinom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Mačak Ivica koji je prije nekoliko mjeseci ušetao na Fakultet elektrotehnike i računalstva u Zagrebu i oduševio studente koji su ga odlučili zadržati kao ljubimca. Počasni stanovnik fakulteta nažalost, uginuo je. 

To se dogodilo jutros na pješačkom prijelazu od Fera prema Pučkom otvorenom učilištu. Kolegica i ja  smo bile na putu za posao kada smo ugledale malenog Ivicu. Odlučile smo ga maknuti i zakopati, rekla nam je čitateljica. Iako nije bila studentica FER-a, jako je dobro znala Ivicu s obzirom da je u njihovim učionicama imala probe zbora. Bio je veselje svima, volio se maziti i družiti govore studenti koji su potreseni što ga više neće vidjeti. 

- Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet - piše uz fotografiju mačka. 

SNIMAJU NJEGOVE ZGODE I NEZGODE Mali Ivica: Prvi mačak FER-a osvojio studente, ali i internet

'Ubila ga znatiželja'

- Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je 'curiousity killed the cat'. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac' - oprostili su se studenti od Malog Ivice.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 19.02.2019.

    Znatizelja je ubila macku i naucila psa kako se ponasat,citat od eyedea-e

  • 19.02.2019.

    tužno:(

  • iiiih 19.02.2019.

    E bas mi ga zao 😔 sladak bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare