To je to što me zanima!

'Nemam samopouzdanja pa se želim promijeniti operacijama'

Lutka Barbie uzor joj je od djetinjstva, kaže, pa je 2009. crnu odjeću odlučila zamijeniti ružičastom i transformirati se u omiljenu igračku iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Ophelia Vanity (30) iz Los Angelesa dosad je potrošila više od 300.000 kuna na plastične operacije kako bi što više izgledala kao lutka. Dečko je podržava, ali se ipak boji za njezino zdravlje. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On ne misli da mi trebaju sve te operacije, ali me ipak podržava i pomaže mi kad se oporavljam nakon zahvata - kaže Vanity koja se nekoć 'furala' na gotičarku, a sada želi izgledati poput lutke. Cijelog života pati od nedostatka samopouzdanja i opsjednuta je izgledom

- Sve dok je ona sretna s operacijama, to je najvažnije. Ja se ne bih operirao i smatram da njoj ne trebaju, ali drago mi je da joj raste samopouzdanje - rekao je, prenosi Daily Mail.

Lutka Barbie uzor joj je od djetinjstva, kaže, pa je 2009. crnu odjeću odlučila zamijeniti ružičastom i transformirati se u omiljenu igračku iz djetinjstva. 

Svakih nekoliko mjeseci odlazi na injekcije Botoxa, a svakodnevno joj tri sata ode na šminkanje. Osim toga, operirala je nos, usnice i oči. Osim s nedostatkom samopouzdanja, Ophelia se bori si sa Gravesovom bolesti koju uzrokuje preaktivna štitnjača pa Vanity pati od nedostatka kilograma i voljela bi se malo udebljati. Zbog toga je pod liječničkim nadzorom. 

- Još postoji lista estetskih zahvata koje bih htjela. Među njima su i povećanje grudi i guze, njih želim najviše, ali zasad nemam dovoljno masnog tkiva pa to trenutno nije moguće - rekla je Ophelia. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • frenky___ 15.04.2018.

    Ja bi ju prasnul😍😘

  • hvala bogu što sam ateist 05.04.2018.

    ima za operacije samopouzdanja ima za botox ima za barbie garderobu a živi u stračari s koje vrata samo što nisu otpala a dvorište opločano ciglama skupljenim s nekakve ruševine i skrpano mršavim betonom - ha ha ha "the best way is american way" barbika iz kante za smeće ...

  • _SJENKA_ 04.04.2018.

    Mislio sam da je naša Avica vrh uma i intelekta... kako se grdo prevarih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare