To je to što me zanima!

Neodoljiv prizor: Blizanci se ljupko grlili tijekom kupanja

Francuska medicinska sestra Sonia Rochel se dosjetila kako tek stiglima na svijet olakšati prve dane izvan mame, te provodi metodu koju naziva spa kupkom za bebe
Vidi originalni članak

Blizancima je, naime, dvostruki šok napuštanje maternice jer se odjedanput nalaze u nepoznatom im ambijentu, a uz to više iznenada ne osjećaju brata ili sestru na što su navikli.

Zato su se ove dvije ljepote tako čvrsto i zagrlile, pa uživale u kupki koja im je stvorila osjećaj kao da je sve isto kao proteklih devet mjeseci.

Sonia Rochel je video prvi put javnosti predstavila 8. studenog na svome profilu na Facebooku, a od tada je pogledan čak 3,5 milijuna puta.

Ove predivne bebe nažalost nije predstavila, no zato ćemo vam pokazati još jedan video u kojem se jasno vidi kako to ona brižno radi s djecom. 

Njezina je kupka, dodajmo, predviđena za bebe stare do dva mjeseca, a sama uživancija u vodi traje deset do petnaest minuta.

Rochel moli roditelje da ne pokušavaju svojim bebama ovakvo što prirediti na svoju ruku, pa ukoliko je želite kontaktirati, možete to učiniti putem Facebooka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Lori Loredana 22.11.2013.

    Slatke, slatke, preslatke, male bubice:))))

  • user_84300 19.11.2013.

    predivno!!!! tako što kod nas nikad nećete vidjeti.. takav odnos prema ti slatim makim stvorenjima..

  • mutna77 17.11.2013.

    Medene su,baš dirljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare