To je to što me zanima!

Nestašni mačak skoro stradao: Htio u kuću, zapeo na prozoru!

Rovinjska će mijaukalica, ako sve bude u redu, već od idućeg tjedna moći ganjati miševe i obilježavali teritorij, i za nadati je samo da neće istu glupost ponoviti u budućnosti
Vidi originalni članak

Nestašni ulični mačak zapelo je u ponedjeljak između metalne rešetke i prozora otvorenog na ventus. Nije doslovno mogao mrdnuti, i jedino što mu je preostalo glasno je mjaukati do iznemoglosti.

Njegovo višesatno zapomaganje nažalost su kasno primijetili vlasnici, a koji su pozvali u pomoć rovinjske vatrogasce koji su nestašna i ozljeđenog ljubimca predali veterinaru Hrvoju Laburi iz VET Rovinja.

Nažalost to je česta ozljeda kod mačaka i vlasnici bi zaista treba pripaziti da im ljubimci život ne skončaju upravo na prozoru. Ovaj će mačak zbog sada oduzetosti doljnjih ekstremiteta i prekida cirkulacije trebati duži oporavak do konca ovog tjedna. Sretna je okolnost da ga je netko uopće i primjetio kako visi na prozoru. 

Mnogi njegove vrste nisu imali te sreće, pa valja istaknuti da ljudi pripaze na ove banalne stvari kad nisu kod kuće, rekao nam je Labura.

Rovinjska će mjaukalica, ako sve bude u redu, već od idućeg tjedna moći ganjati miševe i obilježavali teritorij, i za nadati je samo da neće istu glupost ponoviti u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Štef321 08.10.2020.

    Stvarno su bili potrebni vatrogasci?

  • 06.10.2020.

    Kod mene svako toliko sa balkona zgrade preleti neki mačak!

  • post it 06.10.2020.

    Vatrogasce su zvali. Top

Komentiraj...
Vidi sve komentare