To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene iz Splita: Majstor samo jednim potezom zablokirao 31 auto na parkingu

Na splitskim Gripama građani očito imaju problema s nalaskom slobodnog parking mjesta pa se neki 'snađu' i parkiraju gdje ne bi smjeli...
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene dolaze iz Splita. Na parkingu u blizini katedrale Sv. Petra na Gripama već, po tko zna koji put, netko je zablokirao vozila. 'Talačka situacija', kako je nazivaju po društvenim mrežama, trajala je prošli put više od 24 sata. Jutros se odvija slična situacija.

Naime, u tom splitskom kvartu očito imaju problema s nalaskom parkinga pa se neki 'snađu' i parkiraju gdje baš i ne bi smjeli.

Izbrojali smo čak 31 vozilo na fotografiji koje je netko zablokirao parkirajući na sam ulaz parkinga.

Podsjetimo, prije mjesec dana je također netko blokirao automobile na istom parkingu. Kako su pratili u grupi na Facebooku Prometne zgode i nezgode, 16. travnja je isto tridesetak vozila ostalo zarobljeno. Zvali smo i policiju, ali su nam rekli kako nisu dobili dojavu. Pauk tada navodno nije mogao ni proći kako bi uklonio vozilo, ali je vozač naknadno dobio novčanu kaznu na vjetrobranskom staklu.

Još čekamo današnji rasplet situacije...

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • AC.MILAN 17.05.2023.

    ovo je bilo u novinama prije mjesec dana i na kraju je bila ženska osoba i tocno se zna gdje se ovde moze parkirat tako da je nema potrebe pravdati

  • Dunning-Krugerov efekt 17.05.2023.

    Može se maknuti jedan iz sredine ako baš nemogu kontaktirati ovoga šta blokira izlaz.

  • veselašljiva 17.05.2023.

    Jednom se moj sused rak pred.bertiju parkiral....od petka do nedelje smo.morali biti nutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare