To je to što me zanima!

Nezadovoljni klijent napao i tukao muža prostitutke

Muškarac iz Springfielda optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda nakon što je priznao da je pretukao supruga prostitutke koju je unajmio
Vidi originalni članak

Amerikanac Anthony E. Mello (27) unajmio je prostitutku Sunday. Kad je tražio da mu vrati dio novca jer je bio nezadovoljan uslugom koju mu je pružila, pozvala je supruga koji je čekao u autu ispred zgrade. Neimenovana prostitutka rekla je policiji da je Mello srušio njenog supruga na pod čim je ovaj ušao u prostoriju. Najmanje šest puta ga je udario šakom u lice. Potom ga je držao za zglobove i vukao niz stepenice. Mella su roditelji prisilili da se prijavi na policiju. Za vrijeme ispitivanja, rekao je da ga je "prebacilo" kad ga je suprug gurnuo dok je prolazio kraj njega. Priznao je da ga je vukao niz stepenice. Suprug ima teške ozlijede glave i masnice po tijelu. Mello je stupio u kontakt s neimenovanom prostitutkom preko agencije Platinum Select koju je pronašao u telefonskom imeniku. Žena koja se kasnije javila na telefon te agencije rekla je da je par pokušao prevariti Mella. Navodno, agencija ne unajmljuje prostitutke. Umjesto, žene plaćaju njima proviziju za upućivanje klijentima. Objašnjava da ne mogu kontrolirati sve što one rade. Kompanija ne potiče niti ne traži žene da pružaju seksualne usluge za novac.
- Učestali napadi dovode u pitanje legitimnost i prirodu escort agencija - rekao je tužilac Darrell Moore.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cooleech 03.09.2008.

    Prije nego sam pročitao članak, rekao sam u sebi: Kakav je to jado od supruga kad mu je žena prostitutka, a sad kad sam pročitao što se sve dogodilo, sa sigurnošću mogu reć da je lik jad i kuku, obični ništavni šupak. A ni ovaj \'siledžija\' nije ništa bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare