To je to što me zanima!

Neće postati Miss jer su se pijane zabavljale s dildom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kandidatkinje, 'predivne i nevine', za Miss Češke opustile su se na proslavi 18. rođendana jedne od njih i sada im svima prijeti diskvalifikacija s izbora
Vidi originalni članak

Organizatori su upozorili sve djevojke koje se natječu za titulu Miss Češke kako bi mogle biti diskvalificirane zbog razuzdane pijanke u kojoj su navodno nedolično ponašale.

Djevojke, koje bi trebale predstavljati sve 'predivno i nevino', u restoranu su slavile 18. rođendan jedne od finalistica, Anete Grabcove. Ostali gosti bili su šokirani razuzdanom zabavom. Djevojke su se igrale s dildom, glumile masturbaciju, teturale i pozirale s lisicama, piše The Sun.

- Slavile smo moj 18. rođendan. Ne znam što drugo da kažem - rekla je slavljenica. Organizatorica Petra Wagnerova rekla je kako nisu još odlučili o kazni, ali kako bi to moglo utjecati na daljnji tijek natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Lipov hlad_1 21.08.2011.

    čehinje su prekokrasne.uvijek ih volim gledat na plazama.tako su kicoski dotjerane i uvijek nasmijane ko da im sve ide u zivotu.nekad mi dode da zivim u ceskoj al ne znam jezik.trudio sam se naucit ga al džaba.cim ju vidim zaboravim i svoj materin.

  • RobertDujo 06.03.2011.

    Samo zbog toga??? U kojem mi svijetu zivimo. Pa nek se zabavljaju.

  • ku-ra-c dlakavac 05.03.2011.

    dlakavcu se jako svidja ova broj 11 jako da vam je sada vidjeti kako se dlaka nakostrijesila

Komentiraj...
Vidi sve komentare