To je to što me zanima!

Nije bolest sve što boli: Cura ga je ostavila kad je ovo vidjela

RUSIJA: Muškarac je spolno općio s konjem na farmi u Ufi, gradu u središnjem sjevernom europskom dijelu zemlje. Ubrzo je uhićen, a najveći šok doživjela je njegova djevojka...
Vidi originalni članak

Nevjera je čest razlog prekida ljubavi, a najčešće treća osoba jedina izađe nepovrijeđena iz ljubavnog trokuta. No, dok se radi o osobi, još je i dobro. Zamislite da vas partner prevari s - konjem.

Upravo to se dogodilo jednoj djevojci iz ruskog grada Ufe, koja je svog dečka uhvatila s konjem na jednoj farmi, piše Mirror.

Nastrani muškarac je nakon bolesnog čina zapalio cigaretu i zadovoljno se smješkao, no nije računao na to da farma ima nadzorne kamere. Zahvaljujući snimkama sve se otkrilo, a perverznjak je, nakon što je shvatio da ga kamere snimaju, navodno zapalio balu sijena kako bi uništio sve dokaze.

Policija ga je ubrzo uhitila zbog seksualnog uznemiravanja životinja, a od djevojke je, naravno, dobio nogu. 

- Cijeli ovaj čin je iznimno uvredljiv i ponižavajuć za gospođicu koja je bila u ljubavnoj vezi s dotičnim muškarcem, rekli su iz tamošnje policije. Na društvenim mrežama vlada javno mišljenje da perverznjaka treba kastrirati.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • --- DAVOR --- 25.10.2017.

    Slavio je učlanjenje u HDZ! Neki lijepe pršut na ćelo a neki "maze" konje/kobile ovisno o sexualnoj orjentaciji!

  • FilipPasarić 24.10.2017.

    Vegan 100%

  • igyy 24.10.2017.

    nekad davno pastiri su u planinama i zabačenim krajevima seksualno općili s kozama ovcama magarcima itd !!!Čak su i filmovi na tu tematiku nagrađivani

Komentiraj...
Vidi sve komentare