To je to što me zanima!

Nije prostitutka, ali je dala nevinost za čak 72.000 kn

Rumunjka koja je prodavala nevinost oglasom na njemačkoj internetskoj stranici nadala se kako će dobiti 370 tisuća kuna. Ali, zadovoljila se i s manje
Vidi originalni članak

Lijepa Rumunjka Alina Percea (18) iz Caracala koja je dala na internetsku prodaju svoju nevinost seksala se s 45-godišnjim pobjednikom. Misteriozni stranac ponudio je 72.000 kuna i platio joj avionsku kartu i hotelsku sobu u Veneciji. Tamo ju je dočekao neimenovani talijanski poduzetnik s kojim je provela noć. Alina, kojoj je trebao novac za troškove studiranja, otkrila je kako sretnik izgleda puno mlađi nego što je.
- Smiješan je i šarmantan. A, nema ni pivski trbuh - rekla je i dodala kako su se odmah povezali.
Nije joj rekao je li oženjen ni ima li obitelj, a ona ga nije pitala.
- Bila sam malo nervozna - rekla je Alina koja je bila na dvije liječničke kontrole himena kako bi dokazala nevinost i dodala kako joj se svidjelo prvo seksualno iskustvo.
- Nije bila prostitucija jer je bilo samo jednom i napravila sam to iz dobrih razloga - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MpH 13.06.2009.

    Pitam se jel i ta tvoja frendica prodala nevinost da bi platila autobusnu kartu za Hrvatsku...

  • BlackDeer 21.05.2009.

    Za tu lovu dajem prde i ja sam junfer hmm samo kaj če mene vjerojatno puno više bolit ali kak bi rekla Simona svima treba LOVAAAA !!!!!

  • direktor 20.05.2009.

    ja joj nebi dao ni 100 kuna. jer ju nebi ni poševio. prva stvar je da je djevica, pa bi u samom početku raskrvarila cijeli krevet, i to bi me odbilo 100 kilometara od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare