To je to što me zanima!

"NLO-i su svake godine sve bliže, jer znaju da ih snimam"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Michael iz SAD-a tvrdi kako se već godinama bavi promatranjem NLO-a iznad jezera Erie, a kaže kako NLO-i već znaju da ih on snima jer je svaki put sve bliže
Vidi originalni članak

NLO entuzijast, Michael Lee Hill iz SAD-a, već neko vrijeme snima misteriozne leteće objekte koje je primijetio iznad jezera Erie u Ohiju. Nedavno je objavio i posljednju snimku na kojoj se, kako kaže, jasno vidi NLO. 

- To je vjerojatno bila jedna od najluđih noći od kada pratim NLO-e - rekao je Michael. Snimka prikazuje bljeskajuća svjetla iz objekta za kojeg se čini da mirno stoji na nebu poviše jezera. 

- Već duže vrijeme se bavim NLO-ima te sam došao do stupnja kada znam da oni znaju kako ih snimam. To znam po tome što svake godine dolaze sve bliže i bliže - ističe Michael. Čak i stanovnici tog područja smatraju kako je jezero 'magnet' za privlačenje NLO-a. Ed Husa koji živi u blizini istaknuo je kako zna da će vidjeti NLO svaki put nakon što dođe bliže jezeru. Dodaje kako se uvijek radi o raznim svjetlima. 

Neki stručnjaci kažu kako se tu radi o avionima, a NASA još nije komentirala zbivanja iznad jezera Erie, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ceky123 09.01.2013.

    je bravo tebi će dolazit zašto naprimjer ne bi došli mom starom?

  • zodijak111 09.04.2012.

    Negdje tamo ima nešto..da li je to ovo???? Čisto sumnjam

  • mesoterija_1 15.08.2011.

    mora bit da su mu chemitrailsi u pozadini snimke posisali mozak

Komentiraj...
Vidi sve komentare