To je to što me zanima!

Nova akcija bečkog bordela: Uz seks i cjepivo protiv korone, a ljudima daju i poklon bonove

Bečki bordel uvodi cijepljenje u svoju ponudu, a onima koji se cijepe dat će i bonove od 30 eura. Građane će cijepiti svaki ponedjeljak u studenom, a nadaju se i gostima s Balkana
Vidi originalni članak

Bečani se mogu cijepiti posvuda, nakon džamija, crkvi, tržnica, cjepivo protiv korone sad će moći dobiti i u bordelu, piše Kurier. 

Voditelj bordela Funpalast, Christoph Lielacher, osmislio je kampanju cijepljenja, pod nazivom "Duga noć cijepljenja" s kojom kreću početkom studenog.

LIJEČNICA KOJA JE VIDJELA SVE 'Ljudi su nekoć razbijali prozore da bi stali u red za cijepljenje. Bojali se da neće biti i za njih'

Matthias Ifkovits imenovan je koordinatorom cijepljenja za kampanju. Ifkovits je već vodio cijepljenje u Donjoj Austriji , a bio je i koordinator Crvenog križa.

ZBOG NUSPOJAVA Nakon Švedske i Finska prekida cijepljenje Modernom za mlade

Svaka cijepljena osoba povrh toga dobiva bon za bordel u vrijednosti 30 eura.

Čak i ako ženama i djeci obično nije dopušten u bordel, kampanja je usmjerena na sve građane.

Spomenik u čast Gustava Klimta ispred bordela također može pomoći u neugodnim situacijama.

RASTE BROJ NOVOZARAŽENE DJECE Pedijatrica Mihatov Štefanović: 'Mogu se cijepiti i zdrava djeca, a ja ću i svoje dijete cijepiti'

 - Nudi pravi izgovor za svakoga tko bi se želio cijepiti u bordelu, ali bi tada imao problema sa svojim partnerom: 'Draga, danas sam se cijepio kod Klimtovog spomenika - savjetuje Lielacher.

- Budući da nam je koronavirusna kriza donijela minus od 50 posto, nadamo se da će se broj posjetitelja ponovno povećati kao rezultat kampanje - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 01.11.2021.

    Hm , bojim se da će neki puno puta cijepiti.

  • ekonomist12 10.10.2021.

    jednostavno moras bit malouman

  • odjebausmikimaus 10.10.2021.

    Nemam komentara,ko voli nek izvoli🤧🤧

Komentiraj...
Vidi sve komentare