To je to što me zanima!

Nova serija: Ovako bi svijet izgledao da je Hitler dobio rat

Nakon više od tri godine pretprodukcijskog 'pakla', na jesen ćemo pred malim ekranima napokon moći uživati u adaptaciji slavnog romana Philipa K. Dicka
Vidi originalni članak

Još u siječnju ove godine, Amazon je prikazao pilot serije ' The Man in the High Castle '. Otkako se Amazon bacio u televizijske vode, bio je to njihov najgledaniji pilot ikad što je pak bilo dovoljno da 'glavešine' odluče novac uložiti u cijelu sezonu.

U njoj ćemo pak moći uživati krajem studenog ove godine . Snimljeno je ukupno deset epizoda koje vjerno prate istoimeni roman Philipa K. Dicka .

Radnja serije tako će biti smještena u 1962. godinu , ali u alternativnu verziju povijesti. Naime, Drugi svjetski rat nisu dobile savezničke snage, već sile Osovine. SAD je podijeljen na tri dijela. Zapadni pripada Japanu i zove se 'Pacific States of America', istočni pripada Nijemcima, a između se nalazi 'neutralna zona' - 'Rocky Mountain States'. Hitlerovo zdravlje je narušeno, a za moć se bore Himmler i Goebbels. Sve više njih slaže se kako je podjela SAD-a bila greška: Nacisti sada žele cijelu zemlju.

Stvari u fašističkoj Americi funkcioniraju upravo onako kako to možete i zamisliti - sloboda govora, misli i djelovanja ne postoji, a red i mir u zemlji provodi vojska koja će smaknuti svakoga tko se ne pokorava volji režima. Upravo zbog toga, u podrumima diljem Amerike rađa se pokret otpora...

Seriju je režirao Frank Spotniz koji je ime stekao radom na kultnoj seriji 'Dosjei X', a producira ju sam Ridley Scott koji ju je prethodno pokušao snimiti u suradnji s BBC-om i Syfy-om.

Dakle, da ponovimo - serija stiže 20. studenog ove godine , a dotad možete uživati u službenom traileru .


Idi na 24sata

Komentari 269

  • uefalona since 2009 14.09.2015.

    vec je izasla prva epizoda 2 tek dolazi na jesen

  • neki_drmr 02.09.2015.

    hehe vidi ti ove naše pulunacije, da je....šta bi bilo.... Nije i ništa nebi bilo jer i vas nebi bilo, zahvalite Titu i partizanima što smjete da živite i da živite tu gdje jeste a ne hitleru...polupismeni su mi najgori...

  • mimas 02.09.2015.

    Obećavajući naslov članka...i onda razočarenje. Naravno da se radnja događa u Americi i naravno kako su oni junaci koji će IPAK pobijediti. Bzvz. Možda je naslov ipak trebao biti: Ovako bi Amerika izgledala da je Hitler dobio rat. Jer ne znam za vas ali Amerika nije moj svijet. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare