To je to što me zanima!

Nude vam stimulativnu plaću i besplatan smještaj u Dubaiju...

Emirates traži kabinsko osoblje, a traže se žene i muškarci. Postoji niz uvjeta za zapošljavanje, a među njima su navršena 21 godina i obvezan minimalni doseg od 212 cm prilikom stajanja na prstima
Vidi originalni članak

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Aviokompanija organizira 'Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja' u ponedjeljak, 25. ožujka točno u 9 sati u hotelu Sheraton Zagreb

- Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na 'Dan otvorenih vrata' - navode u Emiratesu. 

Ipak, postoji niz uvjeta

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa. 

Pogodnosti za radnike

- Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit 'paket' koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika - navode u Emiratesu. 

U Emiratesu radi 200 Hrvata: 'Nevjerojatno iskustvo'

Emirates zapošljava oko 23.000 članova kabinskog osoblja od kojih je trenutno 200 Hrvata. Hrvatica Vinka Gracin, članica kabinskog osoblja Emiratesa posljednjih šest godina, podijelila je svoje iskustvo.

- Posao u Emiratesu i život u Dubaiju nevjerojatno su životno iskustvo. Imala sam priliku upoznati ljude različitih nacionalnosti i susresti se s mnogim kulturama. Zahvaljujući ovom poslu upoznala sam neke od svojih najboljih prijatelja jer se unutar naše zajednice kabinskog osoblja članovi tretiraju kao obitelj - kazala je Vinka. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 21.03.2019.

    javit će se mnogi

  • 21.03.2019.

    Ideš za Dubai?

  • Živjela cenzura! 21.03.2019.

    Mogu li i ja svoju tvrtku ovdje tako reklamirati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare