To je to što me zanima!

Obamin pilot: 'Vidio sam NLO, bilo je nevjerojatno i prelijepo!'

Andrew Danziger, danas u mirovini, 2008. godine je bio privremeni pilot Baracka Obame. On tvrdi da je većina njegovih kolega imala misteriozne 'susrete 3. vrste'
Vidi originalni članak

- Bilo je nevjerojatno. Poletjeli smo iz Kansas Cityja , bila je prekrasna, bistra noć. Kada sam uzletio na željenu visinu bili smo okruženi manjim oblacima, a mjesec je bio savršeno vidljiv. Sve u svemu, jako lijepa noć. A onda sam s desne strane primijetio nešto neobično iza oblaka. Bio je to bijeli, okrugli disk. Nakon toga stvari su postale uzbudljive , započeo je bivši pilot svoj opis susreta s neidentificiranim letećim objektom.

- Pokušali smo utvrditi što je to, no bez uspjeha. Punih 40 minuta taj je objekt letio uz nas , ali ne mogu procijeniti na kojoj udaljenosti. Kada smo se približili Waterloou gdje smo trebalo sletjeti, počeli smo se pripremati, pa objekt više nismo imali na oku. No, kada sam digao pogled, pomislio sam: 'O, moj Bože!'. Dotad bijeli disk pretvorio se u gigantsku crvenu kuglu . Ne postoje riječi kojima bi ju mogao opisati. Plutala je iznad oblaka.

- Kada smo se počeli spuštati, kugla se lagano spuštala za nama. Kada je prolazila kroz oblake, kroz njih je probijala svjetlost različitih boja. Neki su se počeli razdvajati i onda je u tren oka sve nestalo, objasnio je u jednom dahu umirovljeni pilot voditeljici.

- To je sigurno bio NLO . Najvjerojatnije izvanzemaljskog podrijetla. Toliko bih želio nešto takvo doživjeti opet. Bilo je prekrasno. Bila je to najnevjerojatnija stvar koju sam doživio u cijelom životu , zaključio je Andrew Danziger.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Tsubasa Ozora 23.05.2015.

    glupo je vjerovati da smo sami

  • komso 17.05.2015.

    u Bosni zaista i postoje vanzemljaci

  • malitechnicar 16.05.2015.

    Moj pokojni prijatelj pilot osobno mi je pričao o takvom susretu sa nlo na jednom svojem letu (bilo popračeno u ex yu štampi) a bio je čovjek kojemu se i inače moglo vjerovati. No dobro je pazio kome i što će o tome reči. Tak da ja vjerujem da "nismo sami" ali ne mislim da su među nama "gušteroliki"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare