To je to što me zanima!

Objavio je slike s godišnjeg, to ga je koštalo čak 157.000 kuna

Britanac Justin Miller (40) je htio prevariti turističku agenciju. Tvrdio je da je zbog loše hrane i higijene u hotelu dobio proljev, da je povraćao i da je imao temperaturu
Vidi originalni članak

Britanac Justin Miller (40) pokušao je prevariti turističku agenciju Tui i izvući od  njih novac. Na kraju je sud odlučio da Miller mora platiti 19.025 funti (oko 157.000 kuna).

Miller je, naime, tvrdio da se otrovao tijekom odmora u Zelenortskoj Republici odnosno maloj otočnoj državi na istoimenom otočju u sjevernom dijelu Atlantskog oceana, oko 600 km od najzapadnijeg dijela afričke obale.

Miller je tvrdio da je zbog loše higijene i pokvarene hrane u hotelu koji je bukirao preko agencije dobio proljev, da je povraćao i da je imao temperaturu. No Tui je sve oborio na sudu.

Na Millerovom Facebooku su pronašli fotografije koje pokazuju da je u vrijeme dok je tvrdio da je bio bolestan uživao u pivu.

- Malo pive prije nego banda dođe - napisao je uz objavljenu fotografiju. Također objavio je još jednu i to iz kineskog restorana.

- Najbolja kineska hrana koju sam ikada probao - napisao je na Facebooku. Iz turističke agencije su prikupili njegove fotografije s Facebooka i predali ih sudu uz obrazloženje da fotografije prikazuju nešto posve drugo od onog što je muškarac rekao, te kako ih pokušava prevariti. Sud je uzeo fotografije kao valjani dokaz i Milleru dosudio kaznu, piše Mirror. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 12.01.2019.

    i onda samo vjerujte kad neki britanski turist popljuje hrvatsku....

  • cupi cupi 12.01.2019.

    To je sud fotografije su dokaz na sudu bravo kod nas da je bio na sudu turistička agencija bi izgubila sud i masno još platila jer to ne bi bio dokaz na sudu kod nas to ne vrijedi eto takav su zakon lopovi donijeli, snimke vrijede samo kada se orobe banke, bankomati jer policija traži pomoć od građana na osnovu snimaka

  • 10.01.2019.

    a sam je kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare